Kozijnen

U wilt nieuwe kozijnen, maar wordt het hout of kunststof ? Met hout moet u regelmatig met de verfkwast aan de slag, terwijl de rest van Nederland lekker van de zon geniet. Bij kunststof wint u aan vrije uurtjes, maar u wilt tenslotte ook niets inleveren op de uitstraling van uw huis. Goede raad? Die is niet duur en nu voorhanden: wij adviseren u kunststofkozijnen van CLK. Welk kozijn u ook kiest, wij geven u graag advies Het CLK kozijn laat u van beide werelden profiteren. Dus van het gemak van kunststof kozijnen, terwijl het uiterlijk van de gepatenteerde kozijnen 100% gelijk is aan hout. Zo zijn de CLK kozijnen voorzien van rechte hoeken, het zo typerende kenmerk van houten kozijnen. Kortom, een kozijn met de beste prestaties en de juiste ‘looks’ Uniek in het CLK systeem is de verbinding. Geen schuine, maar rechte verbindingen geven een fraaier gezicht aan uw kozijn

Hardhouten of aluminium kozijnen Wij passen houten kozijnen toe van een zware kwaliteit meranti, die naar keuze blank of wit of grijs gegrond zijn. Ook is het mogelijk om aluminium kozijn te nemen. Het kozijn kan worden voorzien van naar buiten openslaande ramen (draairamen) of ramen die voorzien zijn van een draai-kiep systeem. Er wordt gebruikt gemaakt van een prima kwaliteit beslag.

Wij bespreken graag met u de uitgebreide mogelijkheden op het gebied van kozijnen en deuren. Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neemt u dan even contact met ons op.